Prednosti in slabosti običajnega križarjenja

Vsako potovanje s seboj prinaša prednosti in slabosti, tudi križarjenje. Zato smo se odločili, da vam bomo dodobra predstavili na kaj vse boste naleteli pri križarjenju.

1.Možnosti za izbiro nastanitve

Obstaja veliko možnosti, ko gre za izbiro kabine na potniški ladji. Lahko se odločite za apartma, izberete balkone (in prihranite nekaj denarja, če izberete oviran pogled!), Ali pa ste zadovoljni z oknom ali notranjo kabino. Če že imate dober občutek, koliko stane križarjenje, boste vedno našli kabino, ki bo ustrezala vašemu proračunu. Veliko ladij ima tudi kabine, ki omogočajo poseben dostop do intimnejših zasebnih prostorov na ladji, kot so družinske kabine na Carnivalu Vista, ki vključujejo skupni družinski salon, The Haven na norveški križarki, ki ima več izključnih območij, ali Spa kabine na več progah, ki zagotavljajo dodatne privilegije v spa na krovu.

Resultado de imagem para river crusing

2.Srečanje z novimi prijatelji

Ker vsi na ladji delijo to ladjo za čas potovanja, imate veliko možnosti, da na poti pridobite nekaj novih prijateljev. Ne glede na to ali gre za par z večerjo, družino, ki jo pozdravite ob bazenu ali za gosta, ki sedi blizu vas v baru, če želite najti prijatelje na križarjenju, jih boste skoraj vedno našli.  Najboljši del je, da jih boste lahko ponovno videli na celotnem križarjenju in morda celo ostali v stiku z njimi. Poznam ljudi, ki so šli na prihodnja križarjenja z ljudmi, ki so jih srečali na preteklih.

3.Izkušen in prijazen team

Posadka na vaši ladji želi vaše počitnice kar najbolje izkoristiti in med potovanjem boste našli veliko posebnih doživetij. Ne glede na to ali gre za čokoladne jagode, ki jih najdete v svoji sobi za vašo obletnico ali celo za ugodnosti, ki jih ponuja ladja, kot je na primer mešanica ali epski vodni tobogan, obstaja veliko načinov, kako se počitnice na križarjenju razlikujejo od tistih na kopnem.

4.Počasni internet

Ker ladje za križarjenje v celoti temeljijo na satelitih za dostop do interneta, je običajno nekoliko počasnejši od interneta doma. Trdili bi, da je odličen vidik vsakega dopusta, zlasti pa križarjenja to, da je pravi čas, da odklopite in uživate v preživljanju časa s svojimi sopotniki. Kadar pa internet potrebujete zaradi dela pa si lahko dokupite dodatne usb ključke.

5. Poceni paketi za pijačo

Ko načrtujete križarjenje, si oglejte, kateri paketi pijač so na voljo in ugotovili boste ali bo vredno. Če nameravate popiti le nekaj koktajlov ali kozarcev piva na dan, zagotovo ne bo vredno. Če nameravate piti tri ob kosilu in pet po večerji, boste morda želeli razmisliti. Nakup paketa temelji na osebnih preferencah, in vsaka križarka bo drugačna. Pijača na ladji za križarjenje je dražja, zato to imejte v mislih.

6. Ni dovolj časa v pristanišču

Eden od padcev, da ste na križarjenju, namesto da potujete sami, je, da v pristanišču ni veliko časa. Velikokrat bo ladja v katerem koli pristanišču stala samo 10 ur, kar pomeni, da verjetno ne boste mogli v ta čas iztisniti preveč dejavnosti. Če pa imate le sproščujoč dan na plaži, se zdi, da bo zadnji klic na ladjo prišel prepozno. Eden od načinov za to je, da poiščete poti, ki vključujejo nočitev v pristanišču, kar je razburljivo, saj potem tudi tam doživite nočno življenje.

Morda vas zanima več? http://www.pozejdon-turizem.com/destinacija/krizarjenja