V kateri frizerski salon po novo pričesko?

Velikokrat se sprašujemo, v kateri frizerski salon se naj odpravimo po novo pričesko, da bomo z njo zadovoljni. Velikokrat se tudi zgodi, da z obiskom pri frizerju nismo bili zadovoljni ali pa je privedlo do večjih in neželenih težav. Da bi se izognili morebitnim težavam pa je dobro vedeti, kateri frizerski salon bo najbolj primeren za nas. V frizerskem salonu se morate počutiti domače in sproščeno, komunikacija med stranko in samim frizerjem pa mora potekati gladko. Pričeska je del nas in je za vsakega posameznika zelo pomembna.
Več info na: Frizerski salon Irena, Maribor

Z urejeno pričesko lahko dosežemo urejen in lep videz, ki pa pritegne veliko pogledov. Kadar pa ste namenjeni frizerju po novo ali spremenjeno pričesko pa sami pri sebi ugotovite, kaj vam paše in najbolj ustreza. Pomagate si lahko z različnimi programi, ki nam omogočajo spreminjanje pričeske in barve las. Tako boste že sami vedeli, kaj si želite in na podlagi tega boste lažje izbrali primeren frizerski salon za vas. Veliko je različnih tehnik, ki jih poznajo le dobri frizerji, zato je pomembno, da se z frizerjem o svoji pričeski prej pogovorite. Nekateri ljudje so spontane narave in svojo pričesko prepustijo kar frizerju, nekateri ljudje pa zaupajo samo sebi in se zelo težko odločijo za obisk pri frizerju. Pomembno je, da veste kaj si želite in kakšen bo končen rezultat. Veliko pa je tudi odvisno od vaših las in tipa vašega lasišča. Vsak las zahteva posebno nego in dober frizer bo naredil vaš las še bolj sijoč in lep. Vsak obisk pri frizerju mora biti poseben in vsaka stranka se mora zadovoljna odpraviti ven iz salona. Temu sledijo vsi dobri in priznani frizerji in stilisti po Sloveniji in Mariboru.

modne-frizure

Različne frizerske tehnike

Vsak frizer ima svojo tehniko striženja in način dela. In vsak frizer strmi k temu da vsako stranko maksimalno zadovolji. Tehnike striženja pa so po svetu zelo različne. Nekateri prisegajo na škarje nekateri na strojčke za britje in same britvice. Načinov striženja in oblikovanja je veliko, vsak posameznik pa se bo odločil za sebi najbolj prijetnega in želenega.

Modni trendi

Modni trendi pa igrajo veliko vlogo, kadar izbiramo primeren salon za našo pričesko. Pomembno je tudi da frizerski saloni sledijo najnovejšim trendov in vam na podlagi tega tudi znajo svetovati. Vsak dober frizer se uči celo življenje, zato so pomembna tudi priznanja in različna izobraževanja predvsem po tujini. Pomembno je tudi, da frizer obvlada spreminjanje pričeske in različne tehnike striženja. Letošnji modni trendi so različne kite in vsak dober frizer bi moral obvladati vse tehnike pletenja in oblikovanja kit.

Aparati v frizerskih salonih

Pomembna je tudi kvaliteta uporabljenih izdelkov in različnih aparatov v salonu. Z kvalitetnimi izdelki frizer ne poškoduje stranki lasišča, vendar ga izboljša in mu da pravilno nega, ki ga potrebujejo različni lasje. Kvalitetne izdelke pa lahko za domači proizvod kupite tudi v salonu, tako vam ne bo treba iskati v trgovinah ali na spletu.

Kvaliteta šamponov za lase

Povprašajte po različnih šamponih, balzamih in maskah za vaše lasišče in poskrbite za maksimalno nego vaših las. Če imate uničene in poškodovane lase se posvetujte z frizerjem kateri izdelki bodo izboljšali kvaliteto in videz vaših las. Poškodovani lasje potrebujejo posebno nego, ki pa jo obvladajo le dobri frizerji. Slabi frizerji in amaterji lahko še bolj poškodujejo vaše lasje in tako privede do večjih zapletov in daljšega časa regeneriranja vaših las. Nekateri frizerji se ukvarjajo le z moškim striženjem nekateri pa prisegajo na žensko striženje. Velikokrat pa v frizerskem salonu ponujajo moško in žensko striženje ter več drugih storitev, kot so oblikovanje obrvi, striženje in oblikovanje brade, ličenje in manikura.

sampon

Priznani frizerski saloni

Priznani frizerji so frizerji, ki so dobili veliko nagrad in se pojavljajo v medijih in skrbijo za pričeske slavnih in znanih oseb. V Sloveniji pa poznamo , kar veliko dobrih frizerjev, ki se ukvarjajo z urejanjem in oblikovanjem pričesk. Spoznajo se tudi na različne in najnovejše tehnike, ki so se jih učili predvsem v Tujini. Slovenski frizerji se pojavljajo tudi v tujih medijih in domačih medijih. Strmijo k vedno boljšemu cilju in se vsako leto dopolnjujejo in učijo novih stvari. Takšni frizerji so kvalitetni frizerji, ki vam uredijo pričesko po vaših želja, vendar pa so cenovno veliko dražjih od običajnih frizerjev.